juni 21, 2023 Peter Mullenberg

Irmgard Kruchten-Costongs

  • Kinderfysiotherapeute
  • Ontwikkeling van kinderen
  • Problemen met ontlasting bij kinderen
  • Duizeligheid (tinnitus)

In 1997 studeerde Irmgard af aan de Hogeschool voor Fysiotherapie in Heerlen en is sindsdien ook werkzaam in de Heerderrein.

In 2002 behaalde Irmgard haar diploma als Kinderfysiotherapeute, waardoor ze gespecialiseerd is in het behandelen van kinderen. Ze behandelt kinderen met diverse klachten, zoals zuigelingen met een voorkeurshouding, waarbij de baby een voorkeur heeft om het hoofd naar één kant te draaien. Daarnaast behandelt ze ook kinderen met problemen in het bekkengebied, zoals problemen met ontlasting.

Naast het behandelen van kinderen heeft Irmgard zich ook gespecialiseerd in kinderbekkenfysiotherapie, wat inhoudt dat ze expertise heeft opgebouwd in het behandelen van bekkenproblemen bij kinderen. Dit kunnen bijvoorbeeld bekkenbodemproblemen of andere gerelateerde klachten zijn.

Contact

Fysiotherapie ‘de Heerderrein’ is gevestigd in het Gezondheidscentrum de Heerderrein in de Maastrichtse wijk De Heeg sinds 1993. Een team van 9 fysiotherapeuten helpt u graag.
Een afspraak kunt u telefonisch maken of via de contact-pagina. Behandelingen worden bij voorkeur gepland tussen 8.00 uur en 18.30 uur.

Centrum voor Fysiotherapie
Gezondheidscentrum
De Heerderrein
Rijksweg 72a4
6228 XZ Maastricht
Tel: 043-3615354
fysiotherapie@heerderrein.nl

Contact