Fysiotherapie Heerderrein
Oedeemfysiotherapie
fysiofitness

Aanmelden voor behandeling:
Behandelingen worden bij voorkeur gepland tussen 8.00 uur en 18.30 uur.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer: (verplicht)

  Onderwerp

  Ik wil bij voorkeur een afspraak bij: Ik ben verwezen door: HuisartsSpecialistGéén verwijzing Beschrijf hier kort uw klacht of probleem:

  Uw bericht

  Heeft u vragen?

  Onze receptioniste Esther Kukler is bereikbaar op maandag, woensdag en vrijdag tussen 8:30 uur en 13:30 uur. Op dinsdag en donderdag is Esther bereikbaar van 8:30 uur tot 12:00 uur.
  Ook kunt U gebruik maken van onderstaand contactformulier.

   Uw naam (verplicht)

   Uw email (verplicht)

   Onderwerp

   Uw bericht

   fysiofitness
   fysioboost
   fysioboost
   Privacy | AVG

   Fysiotherapie de Heerderrein hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy Policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

   Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens.
   Fysiotherapie de Heerderrein houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming AVG. Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval:

   • Uw persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt, deze doelen en type persoonsgegevens zijn beschreven in dit Privacy policy;
   • Verwerking van uw persoonsgegevens beperkt is tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt;
   • Vragen om uw uitdrukkelijke toestemming als wij deze nodig hebben voor de verwerking van uw persoonsgegevens;
   • Passende technische en organisatorische maatregelen hebben genomen zodat de beveiliging van uw persoonsgegevens gewaarborgd is;
   • Geen persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen, tenzij dit nodig is voor uitvoering van de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt;
   • Op de hoogte zijn van uw rechten omtrent uw persoonsgegevens, u hierop willen wijzen en deze respecteren.

   Als Fysiotherapie de Heerderrein zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens. Indien u na het doornemen van ons Privacy policy, of in algemenere zin, vragen heeft hierover of contact met ons wenst op te nemen stuur dan een email.

   Privacy | AVG
   Oedeemfysiotherapie
   Contact

   Fysiotherapie ‘de Heerderrein’ is gevestigd in het Gezondheidscentrum de Heerderrein in de Maastrichtse wijk De Heeg sinds 1993. Een team van 9 fysiotherapeuten helpt u graag.
   Een afspraak kunt u telefonisch maken of via de contact-pagina. Behandelingen worden bij voorkeur gepland tussen 8.00 uur en 18.30 uur.

   Centrum voor Fysiotherapie
   Gezondheidscentrum
   De Heerderrein
   Rijksweg 72a4
   6228 XZ Maastricht
   Tel: 043-3615354
   fysiotherapie@heerderrein.nl

   Contact