Fysiotherapie Heerderrein
Kinderfysiotherapie

Het team van Heerderrein heeft een aantal filmpjes voor je gemaakt!

De 7 Minute Workout Challenge! Telkens 30 seconden een oefening en 15 seconden rust. Zet tafel en stoelen aan de kant en doe mee! FysioBoost is een training die bestaat uit fysiotherapeutische oefeningen die worden uitgevoerd op muziek. Het programma bestaat uit spierversterkende, lenigmakende en stabiliteit-verbeterende oefeningen. Speciaal samengesteld voor mensen met rug en nekklachten, maar voor iedereen leuk om te doen! Er zijn rustige oefeningen voor COPD therapie en oefeningen gericht op de stabiliteit van je enkels een verzameling van losse video’s.


Warning: file_get_contents(https://vimeo.com/api/v2/video/404699191.json): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /www/doc/www.heerderrein.nl/www/wp-content/plugins/ut-shortcodes/shortcodes/video.php on line 1628
Kinderfysiotherapie
Contact

Fysiotherapie ‘de Heerderrein’ is gevestigd in het Gezondheidscentrum de Heerderrein in de Maastrichtse wijk De Heeg sinds 1993. Een team van 9 fysiotherapeuten helpt u graag.
Een afspraak kunt u telefonisch maken of via de contact-pagina. Behandelingen worden bij voorkeur gepland tussen 8.00 uur en 18.30 uur.

Centrum voor Fysiotherapie
Gezondheidscentrum
De Heerderrein
Rijksweg 72a4
6228 XZ Maastricht
Tel: 043-3615354
fysiotherapie@heerderrein.nl

Contact