juni 22, 2023 Peter Mullenberg

Caroline Handrich

  • Fysiotherapeute
  • Personal trainer
  • Gespecialiseerd in Manuele Lymfedrainage
  • Medical Fitness Instructor

Als fysiotherapeute richt Caroline zich op het behandelen en begeleiden van patiënten met verschillende fysieke aandoeningen en blessures. Haar specialisatie ligt in manuele lymfedrainage, een behandeltechniek die gericht is op het stimuleren van de lymfestroom om vochtretentie en zwelling te verminderen. Deze techniek wordt vaak toegepast bij patiënten met lymfoedeem, een aandoening waarbij er een ophoping van lymfevocht optreedt. Door middel van specifieke handgrepen en massagetechnieken helpt Caroline haar patiënten om het lymfestelsel te stimuleren en de afvoer van vocht te bevorderen.

Daarnaast is Caroline ook een gecertificeerde personal trainer en medical fitness-instructeur. Als personal trainer werkt ze met individuen om hen te helpen hun fitnessdoelen te bereiken, zoals gewichtsverlies, spieropbouw, algemene fitheid en herstel na blessures. Ze ontwerpt op maat gemaakte trainingsprogramma’s en biedt begeleiding en motivatie om haar cliënten te helpen hun fysieke doelen te bereiken.

Contact

Fysiotherapie ‘de Heerderrein’ is gevestigd in het Gezondheidscentrum de Heerderrein in de Maastrichtse wijk De Heeg sinds 1993. Een team van 9 fysiotherapeuten helpt u graag.
Een afspraak kunt u telefonisch maken of via de contact-pagina. Behandelingen worden bij voorkeur gepland tussen 8.00 uur en 18.30 uur.

Centrum voor Fysiotherapie
Gezondheidscentrum
De Heerderrein
Rijksweg 72a4
6228 XZ Maastricht
Tel: 043-3615354
fysiotherapie@heerderrein.nl

Contact