anytime_Logo

Anytime Fitness is een bewezen franchise fitness concept uit Amerika, opgericht in 2002. Het ongelofelijke succes heeft ervoor gezorgd dat er reeds meer dan 2000 clubs wereldwijd open zijn. De formule van Anytime Fitness zorgt voor een grote populariteit in een diversiteit aan landen en culturen, zoals bijvoorbeeld Qatar, Japan, Australië, Engeland en Spanje. Op dit moment wordt er wereldwijd bijna elke dag een nieuwe club geopend en schrijft elke 3 minuten een nieuw lid zich in.
In Limburg is Anytime Fitness reeds gevestigd in o.a. Gulpen, Landgraaf, Oirsbeek, Geleen, Maasbracht, Susteren en Sevenum. Nederland had zelfs de eer om in Neede, Gelderland de 2000ste Anytime Fitness club te openen. Het is dan ook geweldig en hoog tijd dat dit concept nu ook in Maastricht gevestigd wordt! Bij Anytime Fitness kan je 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar trainen op de allernieuwste fitness apparaten. Wij bieden moderne, innovatieve, gemakkelijk bedienbare cardio, kracht en functionele trainingsapparatuur. Verder zijn onze clubs schoon en bieden ze een vriendelijke en ondersteunende atmosfeer waar iedereen zich thuis voelt. Onze fitness instructeurs begeleiden je graag en zorgen voor een persoonlijk fitnessprogramma dat aangepast is aan jouw wensen, jouw doelen en jouw mogelijkheden. Met name het kleinschalige en knusse karakter staat garant voor een persoonlijke en klantvriendelijke benadering. Bovendien betekent lid worden van één Anytime Fitness club toegang tot àlle clubs wereldwijd! En dat allemaal voor zeer betaalbare lidmaatschapsprijzen.

Anytime Fitness Maastricht is een initiatief van Fysiotherapie de Heerderrein. Dus schrijf je nu in voor onze lokatie in Maastricht via www.anytimefitness.nl en wij nemen contact met je op. Of stap gewoon eens binnen  en ontdek wat Anytime Fitness Maastricht voor u en uw gezondheid te bieden heeft. Wij verheugen ons om je spoedig te mogen ontmoeten! See you at Anytime Fitness!

Team Anytime Fitness Maastricht

Anytime Fitness Maastricht
Raadhuisstraat 4,
6226 GM Maastricht
maastricht@anytimefitness.nl

Contact

Fysiotherapie ‘de Heerderrein’ is gevestigd in het Gezondheidscentrum de Heerderrein in de Maastrichtse wijk De Heeg sinds 1993. Een team van 9 fysiotherapeuten helpt u graag.
Een afspraak kunt u telefonisch maken of via de contact-pagina. Behandelingen worden bij voorkeur gepland tussen 8.00 uur en 18.30 uur.

Centrum voor Fysiotherapie
Gezondheidscentrum
De Heerderrein
Rijksweg 72a4
6228 XZ Maastricht
Tel: 043-3615354
fysiotherapie@heerderrein.nl

Contact