Zumba

ZumbaLogoGroot

 


Let op: de kleedkamers mogen alleen worden gebruikt om je sportschoenen aan te trekken.
Je komt dus al omgekleed naar de les.


Om video-les 1 te bekijken, klik hier! 
Om video-les 2 te bekijken, klik hier!


Zumba
is een dance-fitness workout wat bestaat uit allerlei danspasjes op merengue, salsa, e.a. latijns-amerikaanse muziek. De stapjes zijn eenvoudig, de muziek is ritmisch en hypnotiserend, Zumba is gewoon echt leuk! Zumba kent geen moeilijke choreografie en is dus heel geschikt voor iedereen die van swingende muziek houdt. Iedereen kan in dezelfde les op zijn eigen niveau meedoen en toch een complete workout volgen. Bijkomend voordeel is dat Zumba goed kan helpen bij het bereiken van gewichtsverlies. Al na een paar weken voel je verbetering aan je taille en dijbenen. Maar Zumba is vooral leuk, makkelijk en effectief. Iedere les geeft een feestgevoel.

Beto Perez is de ‘creator’ van Zumba. Zelf een fitness instructeur, vergat hij op een dag zijn aerobics cd, waardoor hij zijn lessen moest improviseren met de cd’s die hij in de auto had. In Colombia opgegroeid met merengue en salsa muziek, was het zelfs voor hem niet eenvoudig om een les aerobics te geven met niet traditionele aerobics muziek. Maar het lukte en het was leuk, en de mensen kwamen massaal naar zijn lessen. In 1999 vertrok hij naar de Verenigde Staten waar hij met een paar ondernemers Zumba Fitness oprichtte, met als doel om Zumba over de hele wereld te verspreiden.

De lessen worden gegeven door Danielle Loosveld, een gediplomeerd Zumba instructrice.
De lessen worden gegeven op:

dinsdag 18:45 uur
donderdag 20.15 uur

10 Zumbalessen kosten € 67,00

In verband met de corona-maatregelenen kunnen er maar een beperkt aantal deelnemers meedoen aan de lessen. Op dit moment zijn de lessen volgeboekt!