FysioFitness

In verband met de nieuwe Lockdown is er in de periode van 19 december 2021 tot en met 14 januari 2022 geen Fitness, FysioBoost of Zumba!


In de fysiofitness lessen volgt u een recreatief groepstrainingsprogramma onder begeleiding van een fysiotherapeut.
De groepen bestaan uit maximaal 8 personen. (In de avond maximaal 12)

Voor wie: iedereen (vanaf 16 jaar) Duur: 1 uur en 15 minuten
Wanneer: bekijk de roosters op het inlegvel, of op de website
Opbouw van een training:
•gezamenlijke warming up op muziek
•op maat gemaakt trainingsprogramma op de fitnessapparatuur
•gezamenlijke cooling-down In het trainingsprogramma worden persoonlijke doelstellingen zoals bijv. opbouw van kracht, lenigheid en conditie of gewichtsafname nagestreefd.
Na afloop is er gelegenheid om na te babbelen aan de gezellige bar. Door deze groepstraining wordt de onderlinge band tussen de deelnemers versterkt. Dit heeft een positief effect op de motivatie en de trainingsopkomst van de deelnemers. Heb je interesse? Plan een (GRATIS) proefles aan de balie (of telefonisch 043-3615354)

Tussen Kerst en Nieuw zijn er geen fitnessgroepen, wel vrije training.

Vrije training:
Naast de groepstraining bestaat de mogelijkheid om vrij te trainen tijdens de openingstijden van de praktijk. Deze training is geschikt voor mensen die al ervaring hebben met hun trainingsprogramma, bijvoorbeeld omdat zij een fysiotherapeutische behandeling hebben gehad of tevens aan een groepstraining deelnemen. Voor de vrije training kan de Strippenkaart worden gebruikt. (zie tarieven Fitness)