FysioBoost

Fitness , FysioBoost en Zumba kunnen in verband met de Totale Lockdown NIET doorgaan!

 

Tot ons verdriet hoorden wij maandag 14 december onze Minister President het slechte nieuws brengen: Ons land gaat op slot! Alle binnensporten mogen tot nader bericht niet plaatsvinden. Na die datum hopen wij jullie allemaal weer in goede gezondheid te mogen begroeten. Maar ook dan zullen er weer wat spelregels gelden:

– Reserveren voor een les is (voorlopig) verplicht
– De grootte van de groep is beperkt
– Je hebt geen klachten (zie triage)
– Je kleedt je thuis al om, de kleedkamers mogen niet als zodanig worden gebruikt.
– Je houdt 1,5 meter afstand tot medesporters.
– Na afloop helaas nog geen koffie aan de bar…

Je kunt ook FysioBoost-lessen online volgen. Zet de meubels aan de kant, je geluid wat harder, en aan de slag! Veel plezier!  10 maart komt er weer een nieuwe Boostles online!

Klik hier om de les te starten

FysioBoost is een revolutionaire training ! Het programma is opgebouwd uit fysiotherapeutische oefeningen en vooral bedoeld voor mensen met rug en nekklachten. De lessen staan onder leiding van speciaal opgeleide fysiotherapeuten.

Het programma begint met een warming up met concentratieoefeningen, vervolgens blokken met houdingsoefeningen, spierversterking en houdingsverbeterende oefeningen. Er wordt geoefend op het ritme van lekkere muziek!

Om de typische FysioBoost oefeningen aan te leren is het noodzakelijk dat je eerst 3 individuele lessen volgt, zodat je zonder problemen in de groep kunt meedoen. Er doen maximaal 9 mensen mee Het programma duurt 60 minuten en wordt afgesloten met ontspanningsoefeningen.

Op dinsdag om 11.00 uur is er een les voor mensen met een verlaagde belastbaarheid. Denk hierbij aan fibromyalgie of het chronisch vermoeidheidssyndroom.

MaandagDinsdagDonderdag
11.00 - 12.00 uur11.00 - 12.00 uur
13.30-14.30 uur