FysioBoost

Vanaf woensdag 19 mei gaat de fitness in de Heerderrein geleidelijk weer open!

Na 6 maanden lockdown is het dan eindelijk zover: de fitness mag weer (voorzichtig) open!
Wat betekent dit voor de fitness in ‘de Heerderrein’ ?

  • Vanaf woensdag 19 mei kunnen leden met een strippenkaart weer trainen op de daarvoor gereserveerde tijden. (zie het schema bij de reserveringen)
  • Vanaf zaterdag 22 mei kunnen ook de groepen weer hun training hervatten.
  • Ook de Zumba-lessen zijn weer begonnen.

 

  • De volgende regels blijven verder van kracht:

– De grootte van de groep is beperkt
– Je hebt geen klachten (zie triage)
– Je kleedt je thuis al om, de kleedkamers mogen niet als zodanig worden gebruikt.
– Je houdt 1,5 meter afstand tot medesporters.

Je kunt ook FysioBoost-lessen online volgen. Zet de meubels aan de kant, je geluid wat harder, en aan de slag! Veel plezier!  

Klik hier om de les te starten

FysioBoost is een revolutionaire training ! Het programma is opgebouwd uit fysiotherapeutische oefeningen en vooral bedoeld voor mensen met rug en nekklachten. De lessen staan onder leiding van speciaal opgeleide fysiotherapeuten.

Het programma begint met een warming up met concentratieoefeningen, vervolgens blokken met houdingsoefeningen, spierversterking en houdingsverbeterende oefeningen. Er wordt geoefend op het ritme van lekkere muziek!

Om de typische FysioBoost oefeningen aan te leren is het noodzakelijk dat je eerst 3 individuele lessen volgt, zodat je zonder problemen in de groep kunt meedoen. Er doen maximaal 9 mensen mee Het programma duurt 60 minuten en wordt afgesloten met ontspanningsoefeningen.

Op dinsdag om 11.00 uur is er een les voor mensen met een verlaagde belastbaarheid. Denk hierbij aan fibromyalgie of het chronisch vermoeidheidssyndroom.

MaandagDinsdagDonderdag
11.00 - 12.00 uur11.00 - 12.00 uur
13.30-14.30 uur